Not Unplugged

100 % Live

Bokning

Våra uppdrag!
Vi har haft nöjet att spela för festarrangörer, klubbar och privatpersoner mfl.

Vill Ni boka oss eller ha prisförslag? Kontakta oss antingen via telefon eller mail.
Priset kan variera beroende på tex. spellängd, reseavstånd och utrustning som krävs för ert arrangemang. Hör gärna av er med era planer och önskningar för ett exakt pris.

Kontakta oss via E-post: info@notunplugged.se

Magnus Persson
Tel: 070- 342 70 70
Tel: 035-10 60 27

Peter Jonsson
Tel:0708-543554
Tel: 035-35217

Några bra saker för er som arrangör att känna till.
Kan vi fakturera?? Ja via frilans finans
Var finns vi?? Vi utgår från Halmstad och resa beräknas därifrån.
Har ni en låtlista? Ja – men den förändras hela tiden, så helt komplett är den inte, vi förslår att ni slappnar av och låter oss spela och ni njuter av pärlbandet av hits. Tonvikt lägges på genrer som pop, rock, soul, schlager och hårdrock. Vi ber er lita på oss om vad som funkar på dansgolvet för olika åldrar, ni är i goda händer.
Kan jag önska låtar?? Önska kan man alltid, om man är ute i god tid. Har ni en speciell önskelåt försöker vi tillmötesgå den i möjligaste mån. I övrigt gäller vår repertoar.
Vill ni ha mat?? Ja tack! och lite dryck när vi jobbar. Vår arbetsdag är lång och ett mål mat behövs på kvällen.
Vad ingår när jag bokar er?? Det typiska är ett paket med avtalad spelängd och utöver bandet och instrument inkluderar resa, en ljudanläggning som räcker för cirka 200-300 personer i motsvarande lokal och enklare scenljus som dessutom lyser upp lite av dansgolvet.
Ström??? 3-fas 16A i anslutning till scenen.
När hur och var?? Helt enkelt för att vi behöver vår hälsa och sömn. Vi vill gärna veta när vi startar upp och hur länge vi spelar enl avtalat speltid. Tänk på att vi ska packa all utrustning och köra hem igen på natten samt lasta ur utrustningen hemma. Klockan är som regel mycket långt fram på morgontimmarna innan vi kommer i säng.