Not Unplugged

100 % Live

Bakgrund

Bandet bildades 2006 och består av idag sex medlemmar som alla har mångårig erfarenhet av musikutövande i olika former och konstellationer. Idén var att spela och ha kul, då musiken förgyller vår tillvaro. Givetvis med möjlighet för att kunna höja temperaturen och humöret på vilken tillställning som helst.

Lite gammal historik!
Innan Jonas och Micke kom med i bandet  Not Unplugged spelade ”Padde” och ”Robban” bas respektive gitarr, Robban sjöng även då. Här är en gammal video från den tiden.


Lost Garbadinos!
Magnus och Jonas träffades redan vid 17 års ålder och har i många år spelat ihop. Lost Garbadinos var den sista konstellationen innan Not Unplugged. På den tiden gjorde vi egen original musik och spelade covers. Här bjuder vi på ett bildspel med historiska bilder och en egen låt som heter Get out of your bed.

 

Daily Male !
Daily Male bildades 1989, bandet spelade original musik och nådde en del framgång. Inte minst finns det en hel del dokumenterade låtar som spelades in på Recordia studios i Varberg. Under de sista åren som bandet fanns har Micke och Magnus  spelat ihop i detta band. Här bjuder vi på en video med låten: Daily way och Buisness As Usual.